{month}
{day}

IV. Járási Atlétika Bajnokság


Káhleszné Krémer Ildikó beszámolója:

IV. Járási Atlétika Bajnokságot rendeztük meg ebben a tanévben.

A verseny szerepel a FOBMSZ versenynaptárában is. Köszönet Bognár Miklósnak a támogatásért!
Közel 50 tanuló mérte össze tehetségét, gyorsaságát, ügyességét többek között futásban, kislabda hajításban, távolugrásban. 
Köszönjük, hogy a Szabadszentkirályi Zsigmond Király Általános Iskola, és a Hetvehelyi Általános Iskola tanulói és felkészítő pedagógusai is részt vettek az eseményen, sőt segítettek a lebonyolításban is. Gratulálok a kimagaslóan szép eredményeikhez minden tanulójuknak és felkészítőjüknek: Vertike Anett, Pásztory Csongor! A versenyen a Bükkösdi Általános Iskola tanulója Kovács Alex is nagyon szép eredménnyel vett részt, gratulálok Alexnek is, örülök, hogy el tudott jönni és dicsőséget szerzett intézményének is az eredményes, szép szerepléssel.
Az EGYMI tanulóinak is szívből gratulálok, hisz sok számban, korcsoportban értek el dobogós helyezéseket. A pontos eredményekről bővebben Kürthy László fog beszámolni.
A rendezvényt szervezte: Kürthy László, segítette Tóth Beáta, Tóthné Csatahelyi Gyöngyi, Hazenauerné Szilvia, Goják Melinda, Gazdag Éva, Pappné Lankó Éva, Somogyi Bianka, Borováczné Nyaka Mónika, Heider Anikó és még sokan mások....
Köszönjük a segítséget Henez Gabriella!


Galéria