{month}
{day}

Badacsontomaj 2016

Megyei Sporttábor Értékelése 2016 Badacsonytomaj

A megyei sporttábort 2016 08 08-13 között rendeztük meg Badacsonytomajban a Tatai Sándor Általános Iskola helyiségeiben. Előzményeket lásd a kiírásban. A táborba a beérkezés 2016.08.08.-án 13,15-ig valamennyi pályázó részéről megtörtént. 


Ebben az évben volt a legnagyobb létszámú táborunk. 6-16 éves fiúk és lányok táborozó 71 fő, táboroztató felnőtt 18 fő ebben már a szűk szakmai stáb is beletartozik. A táborvezetőség döntött a végleges programban, jutalmazásokban, a szükség szerinti esetleges ételpótlásban, az időjárásnak megfelelő program-napirend változtatás lehetőségeiben. Érem díjazásban és oklevéldíjazásban részesültek a sportversenyek helyezettjei. Emléklapot kapott minden túrázó, Torta jutalmat a legrendesebb legtisztább háló. 

A tábori 7 próba első három csapata sportszer jutalmat, oklevelet kupát kapott az IV-V-VI csapat oklevél jutalomban részesült. A szakmai munkába besegítő felnőttek köszönetként 1-1 üveg badacsonyi borral lettek gazdagabbak. Sportágak gyakorlására 2-2 napot kaptak a résztvevők majd következtek a versenyek. 

Kispályás labdarúgás 4 csapat, Bocsa kicsik nagyok 24 fő, Darc kicsik nagyok 36 fő, Petanq 28 fő Turisztika 89fő, Asztalitenisz 24 fő Kosárra büntető dobó verseny 42 Fő, Lengőteke 58 fő ebben a versenyszámban felnőtt versenyt is hirdettünk 18 fő. Tábori olimpiai 7 próba 70 fő 7 csapatbab. 

A tábort ebben az évben is segítették Krisztin N László Badacsonytomaj polgármestere, Muskátli vendéglő tulajdonosa, óriástortája árának a felével. Bock József Villány, FODISZ Toponáry Gábor ügyvezető elnök, PSN ZRT Pécs és még sokan mások. 

Az előkészítő munkában Werkman Gabriella a BMGYK referense segítségét kell megköszönni. A táborlakók két alkalommal ingyen vehették igénybe a strandot két alkalommal, kedvezménnyel. A táborban különleges esemény nem történt,(súlyos fegyelemsértés, baleset) Minden résztvevőnek tetszettek a változatos programok: Filmvetítés, Olimpiai figyelés, Ki mit tud, Születésnapi parti, ismerkedési est, záró dizsi. 

A tábornyitón sikerült mindenkit meggyőzni arról, hogy a tábor sikere rajta is múlik. 

A tábor záron valamennyi táborozó valamilyen címen elismerésben részesült.